Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Emin Yetim’in seçim büro açılışları mitinglere dönüşüyor
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim adına açılan Karaköprü Diyarbakır Yolu üzerinde açılan seçim ofisi sevenlerinin katılımı ile adeta bir mitinge dönüşerek şenlik havasında gerçekleşti.
Emin Yetim adına açılışı yapılan Karaköprü’deki açılan seçim irtibat bürosunun açılışına, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, iş adamı ve kanaat önderi Cengiz İzol, Kanaat Önderi Hadi Öge, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Mehmet Ali Arusoğlu, Mehmet Yıldırım, Ömer Faruk Aişeoğlu, Mehmet Hamcan, Mehmet Emin Güvenç, Merkez Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Özbay, Demokrat Parti Karaköprü ilçe Başkanı Mehmet Çalışkan, İYİ Parti İl ve ilçe teşkilat başkanlarının yanı sıra çok sayıda teşkilat üyesi ve binlerce vatandaşın katılımı ile birlikte açılışı gerçekleşen seçim ofisinin açılış törenine adeta bir gövde gösterisi ve mitinge dönüştü.
Protokol konuşmalarından sonra coşkulu ve bir o kadarda heyecanlı bir kalabalığa konuşma yapmak için kürsüye gelen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, yaptığı açıklamada; Öncelikle buraya kadar gelen tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum, bizi burada yalnız bırakmayan ve seçim ofisimizin açılışı için buraya kadar gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun diye umuyorum, Allah nasip ederse 14 Mayıs günü daha coşkulu bir kutlama daha yapmak için burada daha kalabalık ve daha coşkulu bir kutlama yapacağız. Dedi.
Yetim konuşmasının devamında “Bu memleketin bir evladı olarak yıllarca Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’un başarısı için mücadele ettiğini ve birçok engellemelere rağmen başarılı olduklarını ve Şanlıurfa başta olmak üzere birçok alanlarda 1200 kişinin çalıştığı bir firma sahibi olarak ve şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen bir Şanlıurfaspor’u marka haline getirmek için gece gündüz mücadele ettiğini ve bu mücadeleden asla taviz vermeden yoluna devam etmek için siyasete atıldığını ifade ederek Yozgat’tan getirilen ithal adaylara değil, bu memleketin öz be öz çocuğu olan bu adaylara oy vermelerini isteyerek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde vatandaşlardan kendilerine oy vermelerini istedi. Dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, konuşmasının devamında Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti yapmak için bu yola çıktıklarını ve bu yolda sizlerden destek istediğini belirterek ithal adaylara değil, Urfa’nın öz evlatlarına oy vermeleri konusunda vatandaşlardan destek istedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve beraberindekiler ile birlikte seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilmesinden sonra seçim ofisinde oturarak gelen misafirler ile bir süre sohbet etti. Milletvekili Adayı Emin Yetim gelen misafirlere geldikleri için ayrıca teşekkür ederek program son buldu.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “İnanıyoruz halkımıza, hemşerilerimize, memleketimize inanıyoruz. Kendi öz evlatlarına sahip çıkarak oylarını vereceklerine inanıyoruz, güveniyoruz, diyerek hayırlı bayramlar diliyorum. Dedi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve beraberindekiler daha sonra İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Arusoğlu’nun Karaköprü 35 metrede bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını yapmak üzere alana geçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49