Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Emin Yetim’den 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, mesajında şunları dile getirdi.

“Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bu özel günün anlamını yitirmemesi, işçi sınıfının haklarının korunması ve emeğin değerinin anlaşılması için hepimizin üzerine önemli görevler düşüyor. Öncelikle, işçi sınıfının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için mücadele etmeliyiz. Sağlıklı çalışma ortamları, insanca yaşayacak ücretler, adil çalışma saatleri ve sosyal haklar, tüm işçilerin hakkıdır”

Ancak ne yazık ki, bugün hala pek çok işçi kötü çalışma koşulları altında çalışmak zorunda kalıyor. Çalışanların haklarını savunmak, onların yaşam koşullarını düzeltmek, insanlık değerlerine uygun bir şekilde çalışmalarını sağlamak ise bizim görevimizdir.

Emeğin değeri hiçbir zaman unutulmamalıdır. Herkesin görevi, emeğin değerini anlamak ve saygı göstermektir. İş hayatında farklı alanlarda çalışan insanlar, birbirinden farklı yeteneklere sahiptir. Her birinin emeği ve katkısı kendi alanında önemlidir. Bu sebeple, işçilerin sömürülmemesi, çalışma koşullarının insanlık değerlerine uygun bir şekilde düzenlenmesi gerekmektedir.

1 Mayıs, tüm dünya genelinde kutlanan bir gün olarak, işçi sınıfının mücadelesini ve hak arayışını simgeler. Bu özel günün anlamı, her yıl daha da önem kazanıyor. Emeğin değerinin anlaşılması, işçi sınıfının güçlendirilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, toplumsal dayanışmanın artırılması için hepimizin üzerimize düşen görevler bulunuyor.

Ülkemizde de, son yıllarda işçi haklarına yönelik yapılan düzenlemeler ile pek çok olumlu gelişme yaşandı. Ancak hala yapılacak çok şey var. İşçi haklarının korunması, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, adil ücretlerin ödenmesi ve sosyal hakların sağlanması konusunda daha fazla çaba sarf edilmelidir.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, son olarak, “Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bu özel gün, emeğin değerinin anlaşılması, işçi haklarının korunması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi için fırsat sunuyor. Tüm işçi kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum” Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48