Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Emin Yetim Teşkilat Üyeleri ile bir araya geldi
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Partiden Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Şanlıurfa İl Teşkilatının yanı sıra Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Başkanlarını ve Milletvekili Adaylarına yönelik bir iftar yemeği vererek bir araya geldiler.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, geçtiğiz günlerde Ankara’da yapılan İYİ Parti Grup Toplantısında bilindiği gibi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tarafından parti rozeti takıldıktan sonra İYİ Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak ilan edilmişti.
Özel bir mekânda gerçekleşen iftar yemeğine İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. M. Sadık Köroğlu, İl ve ilçe kadın kolları il ve ilçe gençlik kollarının yanı sıra Milletvekili Adaylarını ve tüm teşkilat üyeleri katılım sağladı.
Burada kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, bu akşam bir arada bulunmamızdan dolayı buraya kadar teşrif eden tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederek, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerinde İYİ Partinin 14 adayına tam destek istediğini ifade ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ve İl Başkanı M. Sadık Köroğlu Başkanlığında daha sonra basına kapalı bir şekilde teşkilat üyelerine yönelik mini bir toplantı gerçekleştirerek "Samimiyet, tevazu ve azim ile durmadan yorulmadan milletimizin arasında olacağız. Birlikte başaracağız."ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48