Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Emin Yetim MERDER’e konuk oldu

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığından istifa ederek, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı olan İş adamı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında kısa adı MERDER olan Mersaviler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Bilindiği gibi Ankara’da, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından İYİ Parti Grup toplantısında rozeti takılarak siyasete adım atan iş adamı Emin Yetim, daha sonra İYİ Parti Şanlıurfa 1. sıra Milletvekili adayı oldu.

Önce ki gün, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan İş adamı Emin Yetim ve diğer Milletvekili Adayları, Şanlıurfa GAP Havaalanında on binlerce araçtan oluşan kabalık ve coşkulu bir konvoy ve insan seli tarafından karşılanmıştı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerinde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, gündüz seçim çalışmalarının yanı sıra iftardan sonra da aralıksız devam ederken, son durağı kısa adı MERDER olan Mersaviler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek burada MERDER Başkanı Dr. Sadık Yetim ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda seveni ile bir araya gelerek destek istedi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş adamı Emin Yetim, MERDER derneğinde burada kendisini bekleyen kabalığa bir konuşma yaptı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş adamı Emin Yetim, burada yapmış olduğu konuşmada şunları dile getirdi. Sizlere hizmet etmek için buradayız. Bütün yatırımlarımızı Şanlıurfa’da yapan bir kardeşinizden biriyim. Ailem, akrabalarım, dostlarımız aday olan arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte sizin birer kardeşinizdir. Daima hizmetinizde olacağız.

Emin Yetim, Akrabalarımıza canımız feda

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Yetim, burada kendisini dinlemek için gelenlere öncelikle çok teşekkür etmek istediğini ve Urfa adına bir şeyler yapmak için bu yola çıktıklarını ve bu yolda kendisi ile birlikte yol yürüyen tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür ettiğini ifade ederek, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Halkımız değişim istiyor. Ve bizlerde bu yolda elimizi tek değil, gövdemizi bu taşın altına koyarak bu değişim mücadelesinde varız dedik. Halkımıza güvenimiz çok. Bizi tanıyorsunuz. Sizlerden de bize güvenmenizi ve bize yetki vermenizi istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş adamı Emin Yetim, sözlerinin devamında, “Sizin sayenizde varız diyoruz. Size güvenimiz çok, bizi tanıyorsunuz biliyorsunuz. Biz sizin içinden olan bir kardeşiniz olarak sizden bize güvenmenizi ve bize yetki vermenizi ve bizim de sizleri Ankara'da daha çok iyi temsil edeceğimize inandığımız için bu yolda varız dedik. Bundan dolayı sizden yetki ve destek istiyoruz ve Allah sizlerden razı olsun buraya kadar geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerine son verdi.

MERDER Başkanı Dr. Sadık Yetim ise kendilerini ziyaret eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş adamı Emin Yetim, daha sonra burada kendisini bekleyen kalabalık ile tek tek selamlaşarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimleri için destek ve dua istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49