Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Emin Yetim, Mahalle ve esnaf gezilerini sürdürüyor
Seçim çalışmaları kapsamında 14 Mayıs tarihine kadar sıkılmadık el, çalmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız sloganı ile çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim beraberindekiler ile birlikte SSK Caddesi, Açıksu Caddesi, Akabe, Direkli ve Akşemsettin Mahallesi sakinlerini ve esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan iş adamı Emin Yetim, seçim gününe sayılı günler kala temposunu düşürmeden devam ediyor.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim çalışmaları kapsamında bugün başta SSK, Açıksu Caddeleri, Akabe, Direkli ve Akşemsettin mahallerini ziyaret ederek burada bulunan esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.
İYİ Parti’nin Şanlıurfa 1. sıradan aday gösterdiği iş adamı Emin Yetim, gittiği her yerde güler yüzle karşılanırken, esnaf ve vatandaşların sorunlarını da not etti.
Esnafın, vatandaşın, çiftçinin, sorunlarını taleplerini kaydeden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim, 14 Mayıs sonrası vakit kaybetmeden bu sorunların çözümü için işbaşı yapacaklarını belirterek, esnaf ve halktan destek istedi.
14 MAYIS’TA ŞANLIURFA TARİH YAZACAK
“14 Mayıs’ta Urfa’nın öz bir evladı olarak “Birlikte Kazanacağız” ve “Birlikte Tarih Yazacağız” diyen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İş Adamı Emin Yetim, “Samimiyet, tevazu ve azim ile durmadan ve yorulmadan milletimizin arasında olacağız. 14 Mayıs tarihinde Birlikte tarih yazarak başaracağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48