Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Emin Önen’in Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Dönüştü

Açılışta selamlama konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 14 Mayıs’ta bir ‘balkon konuşması’ dinleneceğini kaydederek, “Cumhurbaşkanımız milyonlarca kişiye hitap edecek ve biz o gece sadece AK Parti Genel Başkanını dinliyor olmayacağız. Biz o gece sadece Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını dinliyor olmayacağız. Bu gece hep beraber bir dünya liderini dinliyor olacağız.” dedi.

Etkinliğe katılan isimlerden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu milletin taş üstüne taş koyana oy vereceğini ancak laf üstüne laf koyana oy vermeyeceğini ifade etti. Muhalefetin laf üreterek maharet yaptığını zannettiğini aktaran Beyazgül, muhalefetin hiçbir icraatının olmadığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen ise 14 Mayıs’taki seçimin Türkiye açısından çok önemli bir seçim olduğunu kaydetti.

“Bizim bugüne kadar yaptıklarımız Allah'ın izniyle yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Önen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizler bu davaya inanmış insanlar olarak, kimlerin bu sıralarda olduğu önemli değil. Tayyip Erdoğan'ın yanında, onun liderliğinde, onun gösterdiği ufuklarda, 21 yıldır kurulduğu günden beri iktidar olan partimiz hizmet siyaseti ile bugünlere kadar geldi, çünkü AK Parti ideoloji üzerine değil bir dava şuuruyla ve hizmet politikasıyla bugüne kadar geldi. Sizler bunları en iyi müşahede edenlersiniz.”

AK Parti’nin Şanlıurfa’daki birinci sıra adayı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da oy veren vermeyen her kesimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a inandığını ve güvendiğini söyledi.

Bozdağ, “Yaparsa Erdoğan yapar, çözerse Erdoğan çözer dediği büyük bir liderdir. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanında da aynı kanaat vardır. Onun için de bu hizmet kervanı 15 seçimdir yoluna devam ediyor.” dedi. Bakan Bozdağ, konuşmasının devamında ise şunları kaydetti: “Türkiye'nin iktidar sorunu yoktur Türkiye'de muhalefet sorunu vardır. Düşünün muhalefetin liderleri tam biz kurulduğumuz günden bugüne 15 tane referandumlar dâhil halkın iradesine başvurmuş, 15'ini de kaybetmiş. Allah aşkına 15 seçimi kaybeden mi bu ülkeyi için sorundur yoksa 15 seçimi yüzde 50'nin üzerinde oy alarak son seçimi kazanan Cumhurbaşkanı mı Türkiye'nin sorunudur.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen ilk açtığı seçim bürosunun açılışına, Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Milletvekili Adayları Abdurrahim Dusak, Nihat Kılıç, İlhami Günbegi, Abdurrahim Toru, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe teşkilatları ana kademeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49