Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Emin Önen: “Kentimizi Hep Birlikte İleriye Taşıyacağız”
Seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen; Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Bakanı Mustafa Bağmancı ile birlikte ilk olarak Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve yönetimini ziyaret etti. Tarım, üretim ve tarım ürünlerinin ticareti ile ilgili şehrin gereksinimleri ve taleplerinin ele alındığı görüşmede Önen ve beraberindekiler, daha sonra Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Doğan Yetim ve yönetimiyle bir araya geldi.
Ziyaretlerin üçüncü durağı ise Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği oldu. Dernek Başkanı Kemal Sezer ve yönetimini ile bir araya gelen Emin Önen, esnafın talep ve önerilerini dinledi. Önen, daha sonra Şanlıurfa Şireciler ve Fıstıkçılar Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ahmet Aslan ve yönetimini ile bir araya gelen Önen, başkan ve yönetim kurulu ile istişarelerde bulundu.
Milletvekili adayı Emin Önen’in son adresi ise Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oldu. Birlik Başkanı Şefik Bakay ve oda başkanları ile bir araya gelen Önen, odalara bağlı esnafın talep ve önerilerini dinleyerek çözümü için teker teker not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49