Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Ege'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem!

Ege Denizi'nde 6.2 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Marmara ve Ege'de hissedilen deprem İzmir, İstanbul, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ gibi pek çok ilde paniğe neden oldu. İlk gelen bilgilere göre depremin merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi. AFAD'ın sitesinde 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından 15.31'de ve 15.35'te 4.9 büyüklüğünde 2 artçı deprem daha meydana geldiği kaydedildi.

ARTÇI DEPREMLER SÜRÜYOR​

İzmir'in Karaburun ilçesinin 6,2 büyüklüğündeki depremle sarsılmasının ardından en büyüğü 4.9 olan 24 artçı deprem daha meydana geldi.

Uzmanlar artçıların süreceğini belirtirken, başta İzmir olmak üzere Ege kıyısındaki merkezlerde birçok kişi ev ve iş yerlerine girmedi.

KIZILAY BAŞKANI'NDAN ARTÇI DEPREM UYARISI

Ege Ve Marmara bölgelerinde paniğe yol açan 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık vatandaşları artçı sarsıntılara karşı uyardı. Dr. Kınık, "Ege fayları formasyonu gereği uzun deprem artçıları oluşturabilirler. Vatandaşlar bölgede dayanıksız ve hasarlı binalardan uzak durmalılar" dedi.

Twitter adresinden açıklamalarda bulunan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, "Yunan Kızılhaçı ile görüşüldü ve Midilli ile ilgili kendilerine olumsuz bir bilgi ulaşmadığını ifade ettiler" mesajını paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSanlıurfaDepremEge
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49