Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Doktordan kitap okumaya teşvik
Bölgedeki okuma oranını artırmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için polikliniğe başvuran çocuk hastalarımıza okuma kitabı hediye ettiklerini belirtti.
İlkokul eğitimini Siverek’te tamamlayan Dr. YİĞİTBAY, ‘Kutsal bir meslek olan hekimliği böyle bir işte aracı olarak kullanmak çok güzel bir duygu. Bölge olarak kitap okuma alışkanlığımız ne yazık ki çok düşük seviyelerde. Küçük yaşta çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bunu devam ettirmek tüm ebeveynlerin temel görevleri arasında yer almaktadır. Biz de nispeten unutulmuş bu alışkanlığı polikliniğe başvuran çocuk hastalara tekrardan hatırlatarak insanları kitap okumaya teşvik etmek istiyoruz. Bu alışkanlığı kazandırmak ve devam ettirmek için bunun takibini de yapıyoruz. Özellikle ameliyat edip servise yatırdığımız ve kırık sonrası polikliniğe kontrole gelen hastalara kitapların özetini sorarak kitapların okunup okunmadığını da kontrol ediyoruz.’ dedi.
Hastaneye başvuran bu durumdan memnun kaldığını belirten 2 çocuk annesi M.T. böyle bir uygulamayı başlatan Dr. Ahmet YİĞİTBAY’a teşekkür ederek, ‘Çocuklarımı ortopedi muayenesi için hastaneye getirdim. Doktor bey muayene sonunda çocuklarıma birer adet matematik sorusu sordu. Daha sonra çocuklarıma okuma kitabı hediye etti. Küçük yaşta çocuklara böyle bir alışkanlık kazandırmak çok önemli. Doktor beye tekrardan çok teşekkür ediyorum.’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49