Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

DKMP ekipleri tarafından hafta sonu avcılar denetlendi
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekibine bağlı ekipler tarafından av sezonunun başlaması ile Av Koruma ve Kontrol Faaliyetleri kapsamında Av alanlarında Av Koruma-Kontrol faaliyetlerinde avcılar denetlendi. Avcıların, belgelerini inceleyen Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğü personeli, Avcıların kurallara uygun avlandığı belirlendi. Avcıların kurallara uygun şekilde avlanmalarını isteyen görevliler, denetimlerin özellikle hafta sonları devam edeceği bildirildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,
"Haftasonu (03 - 04 Eylül ) tarihlerinde Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğümüz av koruma ve kontrol ekiplerimizce yapılan avlak ve avcı kontrollerinde usulsüz bir duruma rastlanmamıştır. Sürdürülebilir avlıcılığı ilke edinmiş belgeli ve kurallara riayet eden avcılarımıza teşekkür ederiz. Kontrolsüz avcılığa geçit vermiyor, doğayı ve canlıları koruyoruz"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49