Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Depremde hasar gören okullara karşı alternatif okullar açılıyor

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından orta ve ağır hasarlı olarak belirlenen okulların yerine eğitimin aksamaması için alternatif okullar açacağını belirti.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt Kentte hasar gören okullarda yapılan incelemenin ardından orta ve ağır hasarlı olarak tespit edilen okullara alternatif olarak yapımı tamamlanan Karaköprü Selahaddin Eyyübi Ortaokulu’nu deveye gireceğini belirti.

"URFA’MIZ ORTA VE AĞIR HASARLI OKULLARA ALTERNATİF OKULLAR AÇILIYOR”

Müdürlüğün sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından orta ve ağır hasarlı olarak belirlenen okullarımıza alternatif olarak yapımı yeni tamamlanan Karaköprü Selahaddin Eyyübi Ortaokulu’muz. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin deprem sonrası yeni eğitim ve öğretim dönemine güvenle başlayabilmesi için hazır hale getiriliyor. Bir memleketin gençliğine verilen eğitim tarzı o memleketin kaderini önceden görmeye yardım eder”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49