Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Davudi aşiretinden dayanışma toplantısı

Geçtiğimiz hafta Akçakale’de iki aşiret arazi meselesi yüzünden karşı karşıya geldi. kavgada iddiaya göre, güvenlik güçlerine mukavemet gösterdiği gerekçesiyle 2 kişi tutuklandı.

İlçede sükûnetin ve olayların büyümemesi için Davudi aşireti, Akçakale'ye bağlı Aşağı Beydaş kırsal mahallesinde dayanışma toplantısı düzenledi.

Toplantıya katılım gösteren Aşiret temsilcileri, bölgede çok büyük bir aile olduklarını, akrabalar arası birlik, beraberliği ve dayanışmayı sağlamak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Davudi Aşiretinin dayanışma toplantısı ile bir araya gelen yüzlerce davudi aşireti üyesi vatandaşlar, bu tür toplantıların birlik ve beraberliği artırdığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49