Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da
6 Şubat'ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki deprem Şanlıurfa başta olmak üzere 11 ilde büyük yıkımlara ve hasarlara neden oldu.
Şanlıurfa'da da depremzedeler için çalışmalarına başlanan 897 TOKİ konutlarının temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici ve Bakanların katılımıyla atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 659 konut ile 61 dükkanın da anahtarlarını hak sahiplerine teslim etti.

Erdoğan, ardından Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile iftarda bir araya gelecek.
BU NE MUHTEŞEM KATILIM”
"Sevgili Şanlıurfalılar, başımızın tacı kıymetli hanımefendiler, geleceğimizin teminatı değerl igenç kardeşlerim. Sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Hatır, gönül, vefa bilen, kıymet bilen Urfa'nın tüm ilçelerindeki kardeşlerime buradan selamlarımı gönderiyorum. Bu ne muhteşem katılım. Havalimanından buraya ancak 1 saatte gelebildik. Kardeşlerim bu muhabbeti ben inanıyorum ki 14 Mayıs'ta siz farklı bir bayrama çevireceksiniz. Artık elveda demeye hazırlandığımız Ramazan-ı Şerifinizi kutluyor, bin aydan daha değerli Kadir Gece'nizi mübarek olsun diyorum. Bayramın tüm İslam alemine huzur getirmesini ve feraha vesile olmasını diliyorum."
ŞANLIURFA'YLA ARAMIZDA GÖNÜLDEN GÖNÜLE GÜÇLÜ BİR BAĞ VARDIR”
"Urfa'yı anlamak için, Türkiye, Kürdüyle, Arabıyla bu ülkenin tüm renkleriyle kucaklaşmak gerekir. Biz toprağının her karışıyla ona 'Şanlı' unvanını veren bereketiyle seviyoruz. Urfa, türküleriyle, gazelleriyle anlatan, söyleyen, söyleten bir şehirdir. Sizlerle gurur duyuyorum. Sevgili Urfalılar, bu şehri Bekçi Bakır, Tenekeci Mahmut, Kazancı Bedih söyler, ne diyor Urfalı Nami, 'Gonca gülsün gül açılsın, zul feryat eylesin, sen sus Gülşen de yarim söylesin.' İnşallah 14 Mayıs'ta herkes susacak, Şanlıurfa konuşacak. 14 Mayıs'ta Şanlıurfa öyle bir konuşacak ki tüm başlar buraya dönecek, tüm gözler burayı takip edecek. Bizim Şanlıurfa'yla aramızda gönülden gönüle giden kimsenin anlayamayacağı kadar güçlü bir bağ vardır. Şimdi Şanlıurfa'dan öyle bir ses verin ki bu muhabbeti duymayan kalmasın. Şanlıurfa; 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine, 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz, Türkiye Yüzyılı'nın inşası için Bismillah diyor muyuz, Türkiye Yüzyılı için yola devam diyor muyuz? Rabbim hepinizden razı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49