Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: İlk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy kullanma işleminden sonra şu açıklamaları yaptı:

Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibariyle takipteyim, İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre, olaysız herhangi bir sıkıntı yaşamadan süreç devam ediyor. Önemli olan deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı, deprem bölgesinde de vatandaşlarımız büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Temennim odur ki sayımlardan sonra ülkemiz milletimiz için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan oylarını kullanması çok çok önemli. Seçimleri İstanbul'dan takip edeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49