Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Budak Oldu

Mahkeme kararıyla geçici olarak CHP İl Başkanlığı görevine atanan Ahmet Budak ve yönetimi, 45 gün içerisinde karar alarak seçime gitti.

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (TEAM) Konferans Salonu'nda düzenlenen olağanüstü kongreye, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP Parti Meclis Üyesi Erbil Aydınlık, Gelecek Parti İl Başkanı Abdullah Yeşil, DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner ve partililer ile çok sayıda davetli katıldı.

Seçimde CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz divan başkanı seçildi. Divanın seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmalarının yapılmasıyla devam etti.

Seçimde mevcut Başkan Ahmet Budak tek listeyle girdi. Seçimde başka aday olmayınca Ahmet Budak tekrar başkan seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49