Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Regaip Kandili Dolayısıyla Tasavvuf Konseri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ve ilçelerde kültürel ve sanatsal faaliyetlerini sürdürerek vatandaşları çeşitli konser, söyleşi ve kişisel gelişime katkı sağlayacak programlarla buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Regaip Kandili dolayısıyla Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda tasavvuf konseri ve söyleşi programı düzenledi. Birbirinden güzel ilahilerin seslendirildiği programa katılanlar maneviyatı yüksek bir gece yaşadı.

Kelamların en güzeli Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan tasavvuf konserinde Ayasofya-i Kebir Cami İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu salondakileri adeta mest etti.

Tasavvuf sanatçıları Mustafa Demirci ve Doç. Dr. Fatih Koca’nın da sahne aldığı konserde seslendirilen birbirinden güzel ilahi katılım sağlayanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

Yaklaşık 2 saat süren tasavvuf konseri ve söyleşinin ardından gecenin anısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül adına Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ tarafından Ayasofya-i Kebir Cami İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu ve tasavvuf sanatçılarına plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48