Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir’den Kent genelinde çiçek ekimi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı yaz mevsiminde vatandaşların rahat bir ortamda dinlenebilmeleri için kent genelindeki parklarda bakım ve onarım çalışması başlattı.
Daha yeşil bir Şanlıurfa sloganıyla kent genelinde çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, park, bulvarlar ve ana caddelerdeki orta refüjlerde yer alan ağaçların budamaya başladı.
Trafik akışını engelleyecek şekilde olan ağaçlar, ekipler tarafından tek tek budandı. Ekiplerin yaptığı çalışma kapsamında mevsime uygun çiçekler ekilmeye başlanıldı.
Kentin farklı noktalarında çiçek ve gül ekimi yapan ekipler ektikleri çiçeklere can suyu verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaza hazırlık çalışmaları kapsamında kent genelinde ağaç budama ve çiçek ekmeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49