Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den çocuklara etkinlik

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından GAP Vadisi 3. Etapta ‘’Gökyüzünde Süzülen Mezepotamya Hikayesi’’ uçurtma şenliği düzenlendi. Animasyon ve çeşitli gösterilerin sunulduğu alana gelen çocuklara görevliler tarafından uçurtma dağıtıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı etkinlikte çocuklar kadar büyükler de eğlenme fırsatı buldu. Sanat atölyelerinin kurulduğu alanda büyükler ebru sanatı icra ederken çocuklar ise uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı.

Hafta sonunda aileleriyle birlikte alana gelen çocuklar, Şanlıurfa’nın tarihi ören yerlerinin fotoğraflarının yer aldığı rengarenk uçurtmaları gökyüzüne saldı.

Yumurta, halat çekme ve çuval yarışına katılan çocuklar doyasıya eğlendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödüllerini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘’Gökyüzünde Süzülen Mezepotamya Hikayesi’’ uçurtma şenliği ilk günü Urfa Ahengi Müzik Topluluğunun verdiği konser ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49