Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir'den Adıyaman’da Sokak Hayvanları İçin Çadır Hastane

Şanlıurfa’daki arama ve kurtarma çalışmalarının ardından çok sayıda personeli Adıyaman’daki yaraların sarılması için görevlendiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda yaralanan sokak hayvanları için seyyar hastane kuruldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, depremin vurduğu Adıyaman’da çadır hastane kurdu. Tam donanımlı sistemle kurulan çadır hastanesine getirilen sokak hayvanları burada uzman veterinerler tarafından tedavisi gerçekleştiriliyor.

Depremde yaralanan kedi ve köpeklerin ameliyatlarının gerçekleştirildiği çadır hastanede hayvanlar burada kontrol altında tutuluyor. Adıyaman’da görevli personeller sokak hayvanları için kedi ve köpek maması bırakıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49