Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri Tam Kadro Sahada

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri sahada karla kaplanan yollarda tuzlama ve kar küreme çalışması yapıyor.

Karla küreme ve tuzlama ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir çaba gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekibi araçları ve tam kadro personeliyle teyakkuz haline geçti. İlk etapta, şehir merkezi ve 13 farklı ilçe için araç dağılımı yapılarak karla mücadele çalışması devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi Alo 153 vatandaşlardan gelen çağrılara anında cevap veriyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle sokakta kalan vatandaşlara yönelik barınma imkanı sunacak. Sokaktan kalan vatandaşların barınmaları için İletişim Merkezi Alo 153’e bildirmeleri halinde bulundukları yerden alınarak sıcak ortama kavuşturulacak.

Soğuk havalarda sokakta kimseyi bırakmayacağız. Şanlıurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49