Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Belediye Sporcularının Hedefi Avrupa Şampiyonası
30 Ocak 6 Şubat tarihleri arasında Antalya’da Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen çocuklar ve gençler U23 Türkiye şampiyonasına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından minikler kategorisinde 30 kiloda Osman Demir ile Alt Genç Bayanlar kategorisinde 42 kiloda Nurgül Alınmış, ringde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu.
Deprem ve sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa’da zorlu koşullarda Büyükşehir Belediyesi Gençlik merkezlerinde antrenman yapan sporcular yeni hedeflere doğru koşuyor.
Genç şampiyonlar Antalya’daki turnuvanın ardından geldikleri memleketi Şanlıurfa’da Gençlik Merkezinde antrenmanlarını sürdürüyor. Milli takım kampına da seçilen genç sporculardan Osman Demir ile Nurgül Alınmış, Muay Thai Antrenörü Hüseyin Subaşı nezaretinde antrenmanlarını tamamlayarak Ankara’da düzenlenecek olan Avrupa şampiyonasına katılacak.
Demir ile Alınmış, 21-23 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Muay Thai Avrupa şampiyonasına katılacak
Genç sporculardan Osman Demir ile Nurgül Alınmış, Ankara’daki şampiyonada rakiplerini geride bırakıp derece yapmak istediklerini söylediler.
Muay Thai Antrenörü Hüseyin Subaşı, genç sporcuları iyi bir antrenmanla turnuvaya hazırladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48