Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Bozova’da aranan adam 29 kilometre uzaklıkta cesedine ulaşıldı
Olay, geçen hafta Bozova ilçesi Üçdirek Mahallesi Atgüden Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü. Haber verilmesi üzerine bölgeye arama kurtarma ekibi sevk edildi.
Kanalda arama kurtarma çalışması başlatan ekipler, yaklaşık bir saat sonra otomobildeki Nadide Y. ve Gülcan Y.’yi sudan çıkardı. İncelemede öldükleri belirlenen iki kişinin cansız bedenleri, Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Araçta bulunan 45 yaşındaki Şevket Baykuş için kanalda yapılan arama çalışmaları sonucu 45 yaşındaki adam 29 kilometre uzakta sulama göletinde cansız bedenine ulaşıldı.
Göletten çıkarılan Şevket Baykuş’un cansız bedeni Şanlıurfa adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49