Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Bozova yolunda iki araç çarpıştı,  3 yaralı

Kaza, Şanlıurfa- Bozova karayolun 20. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen Tülmen Mahallesi yakınlarında hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, çarpışmanın etkisi ile hafif ticari araç takla attı. Meydana gelen kaza Mehmet T., Ahmet T. Ve Reşat A. Yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49