Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Birecik’te freni boşalan kamyon 2 araca çarptı, 3 yaralı

Kaza, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Kelaynak yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Birecik- Halfeti yolunda Mustafa K. İdaresindeki 63 AFY 314 plakalı freni boşalan kamyon yol üzerinde seyir halindeki Mehmet Ş. Yönetimdeki 01 V 5300 plakalı pikap ve Hışman Y.’nin kullandığı 41 AFY 665 tırın üzerine çıktı. Meydana gelen zincirleme kazada Mehmet Ş. Mustafa K. ve Suriye uyruklu bir vatandaş yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulans ile Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49