Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır surıye

Bu haber kez okundu.

Birecik sahil yolunda eylem!

Birecik ilçesinde kelaynak sahil yolunun 15 metreden 8 metreye kadar daralacağını söyleyen vatandaşlar bu olayın gerçekleşmemesi için iş makinasının çalışmasını engellemek amacıyla yolu trafiğe kapattı.Toplanan kalabalığın her hangi bir olay yapmaması için İlçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından güvenlik önlemi alındı.

Olay yerine gelen Şanlıurfa AK Parti milletvekili Faruk Pınarbaşı vatandaşla konuşarak,” Bizler devlet ile karşı karşıya gelmiyoruz bizler devletimiz ile hükümetimiz ile halkımızın her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz burada yapılan bir yanlışlık var bizlerde bu yanlışlığa engel olmak istiyoruz burada haksız bir işe engel oluyoruz bu yolun daralması demek kazaların artması demek devlet yol genişletmek için milyarlarca harcama yapıyor biz dede bunun tam tersi oluyor. Burada hazır genişletilmiş yolu daraltmaya çalışıyorlar bizlerde bu yanlışa engel olak istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49