Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Birecik Kelaynak ve Balcan Festivalinde 63 metrelik kebap

Birecik Kelaynak ve Balcan Festivali Başladı. Sabah Balcan Hasadı ve Balcan Kebabı pişirimi ile başlayan Festival Yöresel Balcan Yemekleri Yarışması ile devam etti.

Yapılan festivale Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Kaymakamı Kadir Duman ve Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam AK Parti milletvekili Ahmet Akay, ünlü yemek şefi Ramazan Bingöl ve çok sayıda vatandaş katıldı.

63 metre uzunluğu kurulan mangalda protokol üyeleri başta olmak üzere usta şefler Balcan Kebabı pişirdi. Mangal kebabı için 1 ton Birecik balcanı ile 250 kg özenle hazırlanmış zırh eti kullanıldığı öğrenildi. Alanda patlıcandan yapılmış 32 çeşit yemekte davetlilerin beğenisine sunuldu.

Etkinlik Küçük İbo ve Urfa sıra gecesi ekibinin konseri ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49