Öne Çıkanlar Çocuk Vali Talimatlarını Verdi Ücretsiz Yaz Spor Okulları Başvuruları Başladı Eyyübiye tarım ilçe müdürü İsa İzgi Suruçta Silahlı Kavga el

Bu haber kez okundu.

Bir yandan zam bir yandan indirim geldi!
Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim gelmişti.
3 günlük aranın ardından bu sefer de akaryakıta 2 zam 1 indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin fiyatı 56 kuruş, motorinin ise 70 kuruş artarken, LPG'ye de 40 kuruş indirim geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49