Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Bayık, Belediye işçileriyle bir araya geldi

Özel bir mekanda düzenlenen programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, Belediye Meclisi Üyeleri ve Belediye bünyesinde çalışan işçiler katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı ülkesine, milletine ve ailesine alın teri ile katkıda bulunan kardeşlerimizin günüdür. Belediye olarak ilçemizin gelişmesi, halkımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden fedakârca mesleğini yapan işçi kardeşlerimizin sadece yılın bir gününde değil her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu düşüncelerle beden gücü ile üretmenin ve gelişmenin öncüleri olan işçi kardeşlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmek için işçi sağlığı ve güvenliği çalışmalarımızın yanında haklarını alın teri kurumadan veriyoruz. Alın teri ile emeği kutsal kılıp kazancını helalinden elde eden tüm işçilerimizin 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun.” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı münasebetiyle işçilerle buluşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ; “Biz emeğin kutsallığına inanan insanlarız. İnancımız gereği de kişi içinde ancak çalıştığının karşılığı vardır. İnsanları yücelten, ülkeleri yücelten, milletleri yücelten akıtılan terdir, verilen emektir. Bir yerde ne kadar emek varsa orda iyilik çoğalır, iyilik çoğalır, bereket çoğalır. Bu yüzden emek veren ülkemiz için, Şanlıurfa için, Hilvan İçin emek veren her kardeşime şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49