Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Mehmet Kuş’un Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Mübarek Ramazan ayının sonuna doğru, bu önemli gecede yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne inmeye başladığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanı içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’de övgüye değer bulunan böylesi bir geceye bizleri tekrar kavuşturduğu için Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler ediyor, tüm Şanlıurfalı kardeşlerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

İnsanlığı muhatap alan Kur’an-ı Kerim’in indirildiği bu gece, esas olarak insanı yücelten, İslam’la şereflendiren bir gecedir. Bizler, Yüce Allah’ın bu lütfunun değerini bildiğimiz sürece insanlığımızın kadir ve kıymeti artacaktır. Kur’an’ın insanlığa getirdiği adalet, merhamet, hikmet gibi esaslarla kıymetlendirdiği insanlık, bu mübarek gecenin de odağındadır.

Bin aydan daha kıymetli olduğu Kur’an-ı Kerim’de bildirilen bu gecenin, inzaliyle insanlığı aydınlatan yüce kitabımızın hükümlerini gönüllerimize yeniden indirmeye vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48