Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş ve Ekibi 24 Saat Sahada

İlçenin farklı noktalarında her gün devam eden sabır çorbası ikramını artırarak, 6 Şubat 2023 günü sabaha doğru gerçekleşen deprem felaketinin hemen ardından sokağa dökülen vatandaşların toplandığı noktalara yönlendiren Eyyübiye Belediyesi, ilçedeki güvenli noktaları da barınmaya açtı.

Belediye bünyesindeki kitap otakları, aile otakları, gençlik merkezleri gibi güvenli alanlara ilave olarak, tek kattan oluşan düğün salonları ve taziye evlerini de halkın barınmasına sunan Eyyübiye Belediyesi, buralarda barınan vatandaşların iaşelerini de temin ediyor.

Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi yanı ve Eyyüp Peygamber Makamı arkasında kurulan çadırlar ile Eyyübiye’deki okulların salonlarında yaşamaya başlayan vatandaşları sürekli olarak ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi organizasyonuyla yardım ulaştırılan bölgelere de giderek, dağıtımlara refakat ediyor.

Depremden etkilenen ve evlerinin dışında yaşamaya başlayan vatandaşlara sıcak çorba, yemek, ekmek, battaniye, yatak, çocuk bezi, mama, süt, su gibi ihtiyaç malzemeleri de dağıtan Eyyübiye Belediyesi, il dışından hayırseverlerin gönderdiği yardım malzemelerini de organize bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Başkan Mehmet Kuş ve başkan yardımcılarının bizzat koordine ettiği ekipler, ilçenin dört bir yanında depremden etkilenen vatandaşların yanında olmaya, tüm ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48