Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Kuş, Gece Gündüz Sahada

Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu ile birlikte ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kuş, “İlk seçildiğimiz günden beri hep sahalardayız. Eyyübiyeli kardeşlerimizle, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Bugün de Eyüpnebi Mahallemizde muhtarımızla birlikte hem esnafımızı ziyaret ettik hem vatandaşlarımızla buluştuk. Sorunlarını dinledik, arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Üç yıl olduğu gibi önümüzdeki sürede de Eyyübiyeli kardeşlerimizle birlikte olacağız” dedi.

Mahalle gençleriyle de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Kuş, yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde aradıkları her şeyi bulacaklarını ve bir kütüphane de yapacaklarını söyledi.

Mahalle sakinleri olarak Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan razı olduklarını ifade eden Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu da; parkları, yolları, taziye evleriyle mahallelerinin tüm eksiklerinin giderildiğini ifade ederek, “Eyüpnebi Mahallemizde doğalgaz için ilk kazma 15 gün sonra vurulacak. Başkanımız sağ olsun, var olsun. Allah eksikliğini vermesin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48