Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’nin Ramazan bayramı mesajı

Başkan Ekinci mesajında, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle buruk bir bayram havasına girdiklerini belirtti.

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinden dolayı bu yıl Ramazan Bayramı'nı hüzünlü karşıladıklarını ifade eden Başkan Ekinci, binlerce kişinin hayatını kaybettiği ve birçok kişinin şehirlerini terk etmek zorunda kaldığı afetin acısını yüreklerinde hissettiklerini aktardı.

İlçeye gelen misafirlerin bayramını tebrik eden Ekinci, şunları kaydetti:"Deprem bölgesinde hayat normale dönene kadar burada olan kardeşlerimiz misafirimiz olarak ilçemizde olacak ve bizler de onların emrinde, hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bereketin hakim olduğu bir ramazan ayının daha sonuna geldik. Bu ay içinde burukta olsa vatandaşlarımızla birlikte orucun bereketini yaşadık. En nihayetinde bayrama kavuşturan Allah'a şükrediyoruz. Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, güzelliklerin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, beni biz yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verilip, yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, toplumda açılan sosyal yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. “Ramazan Bayramı'nda kırgınlıkların ve dargınlıkların zihinlerden ve davranışlardan sökülüp atılması gerektiğini vurgulayan Ekinci, "Bayramlar bizleri aynı dinin, aynı inancın neşesinde birleştiren, iman kardeşliğinin tezahür sahneleridir. Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşımalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, bu bayramın bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve huzurumuzun tesisine vesile olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48