Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Viranşehirli Bakana Hayırlı Olsun Ziyareti
Başkan Salih Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanan Viranşehirli Dr. Nureddin Nebati’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bakan Nebati’ye yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Ekinci, Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Viranşehirlinin bakan olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.
Başkan Ekinci, Gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’ye teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim ülkemize ve aziz milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Viranşehirli hemşehrilerine selamlarını ileten Bakan Nureddin Nebati ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti, Belediye çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49