Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Polis Haftası Mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajında, 178'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Emniyet Teşkilatının yaklaşık iki asırdır Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

Emniyet Teşkilatı’nın 178. Kuruluş Yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü kutlandığını belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Polis Teşkilatımızın çok büyük bir rolü vardır. Gücünü kanunlardan ve halktan alan Türk Polisimiz görevini fedakârca yapmış, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Sahip olduğu 178 yıllık tecrübesine, eğitimli personeli ve çağın gereksinimlerine uygun teknolojik alt yapısını da ekleyerek, ülkemizin en başarılı kurumlarından olan Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında da, üst sıralarda yer almaktadır. Her türlü zorluğa göğüs gererek yapmış oldukları başarılı çalışmalar sayesinde, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayarak, bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın, 10 Nisan Polis Gününü kutluyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum, halen görevleri başında olan tüm polislerimize başarılı bir hayat temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48