Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den Milletvekili Adayı Yazmacı’ya Tam Destek
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili aday listesinde yer alan Viranşehir bölgesi adayı Cevahir Asuman Yazmacı’ya tam destek veriyor. Aday listesi açıklandığı günden bu yana Milletvekili Adayı Yazmacı’nın yanında yer alan Başkan Ekinci, Şanlıurfa’nın ablası olarak adlandırılan Yazmacı’ya destek verebilmek için kadınların kullanabileceği ‘Seçim İrtibat Bürosu’ açıyor.
Milletvekili Adayı Yazmacı, yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti. AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin’in de eşlik ettiği ziyarette ‘Seçim İrtibat Bürosu’nda incelemelerde bulunan Yazmacı, kendisine verdiği destekten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden el birliğiyle bir kez daha zaferle ayrılmak istediklerini belirterek, “Bu kapsamda kadınlarımızın bir araya geleceği ‘Seçim İrtibat Bürosu’nu hizmete sunacağız. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’mızda da bir kez daha zaferle ayrılabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49