Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci’den 11 Nisan Mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ekinci, yayınladığı mesajında, bundan 103 yıl önce Urfa halkının dünya devletlerinin desteklediği işgalci Fransız askerlerine karşı durduğunu ve düşman kuvvetlerine

tarih boyunca unutamayacakları bir ders verdiğini söyledi.

11 Nisan 1920 tarihinin; tüm imkânsızlıklara rağmen özgürlük ve bağımsızlığına düşkün bir milletin, birlik ve beraberlik içinde neler yapabileceğinin ebediyen hatırlanacağı bir tarih olduğunu belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulusal kurtuluş mücadelemizin eşsiz zaferlerinden olan bu tarih, mübarek şehrimiz Urfa’nın bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa’mızın kurtuluş yıldönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, bu onurlu mücadeleye imza atan Onikiler’i, tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin kurtuluş gününü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49