Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Yüzme Kursu Gören Öğrencilerle Buluştu

Viranşehir Belediyesi tarafından başlatılan yaz kursları hızla devam ediyor. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla yüzme, voleybol, futbol ve basketbol başta olmak üzere 10 branşta açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde başlayan kurslar sayesinde yaz aylarını en iyi şekilde değerlendiren gençler, yeteneği olduğunu düşündüğü spor dallarında da kendilerini yetiştirme imkânı buluyor.

Yaz kursları kapsamında açılan yüzme kursunu ziyaret eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İlk olarak yüzme kursu alan çocuklar ve aileleriyle buluşan Başkan Ekinci, yüzme öğrenmeye çalışan öğrencilerle sohbet ederek, başarılar diledi. Çocuklarını kursa getiren aileler de kendilerine bu fırsatı verdiği için Başkan Ekinci’ye teşekkür etti

Yüzme kursunda eğitim gören çocuklarla fotoğraf çektiren Ekinci, eğitim veren hocalardan da kursla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nu (BESYO) kazanmak isteyen gençlerin gördüğü kursu da ziyaret eden Ekinci, öğrencilerle sohbet ederek başarılar diledi.

Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak gençlerin ve çocukların hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği sunduklarını, bundan sonra da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Gençlerle toplu hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Ekinci, ardından Spor Kompleksinden ayrıldı.

Yaz tatilini belediye bünyesindeki kurslara giderek değerlendireceklerini ifade eden çocuklar, kendilerine bu imkânı sağlayan ve hiçbir isteklerini geri çevirmeyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48