Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EKİNCİ: HAFTA İÇERİSİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ
Başkan Ekinci, beraberinde Şuski Viranşehir sorumlusu Sedat Tataş,Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi merkez Fen İşleri sorumlusu Emin Mızraklı ile Hürriyet ve Azadi Mahallesinde yapılacak asfalt ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları öncesi esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, mahalle sakinlerine bilgi verdi.
Üst yapı çalışma yapılacak cadde ve sokakları vatandaşlarla birlikte tek tek gezen Başkan Salih Ekinci, hafta içerisinde ana caddelerin asfalt, sokaklara ise kilitli parke taşı döşeneceğini söyledi.
Alt yapı kazı çalışmalarından dolayı yaşanan mağduriyetin farkında olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, alt yapısı bitmeden üst yapı çalışmalarına da geçilemediğini hatırlattı.
Mahalleyi yenilemek ve yeniden inşa etmenin kolay bir iş olmadığına vurgu yapan Başkan Ekinci, vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için tüm ekiplerin mesai kavramı tanımadan sahada olduklarını belirtti.
Hafta içerisinde yapılacak Asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ekinci, Esnaf ve vatandaşlara gösterdiği anlayış ve sabırdan dolayı teşekkür etti.
Yenişehir mahallesini olduğu gibi Hürriyet mahallesini de yeniden inşa edeceklerini kaydeden Ekinci, Yeni yapılacak olan asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarının Hürriyet ve Azadi Mahallesi sakinlerine şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
Mahallesi sakinleri ise, biraz mağduriyet yaşadıklarını fakat yapılacak asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmaları ile mahallelerinin modern bir görünüme kavuşacağını belirterek, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49