Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci Gençlerle Sahurda Buluştu

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Sıraç Yıldırım ile Üniversiteli gençleri evlerinde ziyaret ederek, sahur sofralarına konuk oldu.

Gözünde öğrencilik yıllarındaki Ramazan-ı Şerif günlerini canlandıran Başkan Ekinci, öğrenci evinin mutfağa girerek yemek hünerlerini sergiledi.

Başkan Ekinci’nin kendi elleriyle yaptığı ve pişirdiği menemen gençlerden tam not aldı.

Üniversite öğrencileriyle sahurda bir araya geldiklerini ifade eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; “Geleceğimizin teminatı üniversiteli genç kardeşlerimizin hem Ramazan-i Şerif’lerini tebrik ettik. Hem de muhabbetlerine ve gönül sofrasına konuk olduk. Gençlerle bir araya gelmekten çok büyük keyif alıyorum. Çünkü gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Gençlerin fikirleri bizim çok önemli. Sahur vakti fikirlerini dinledik. Gençlerin sorularını cevapladık. Biz de öğrencilik günlerimize tekrar döndük. Öğrenci evlerinde sahur vakti, muhabbet vaktidir. Bugün de sahurda çaylarımız demli, muhabbetimiz koyuydu.”dedi.

Ekinci, Ramazan-ı Şerifin bereketini ve coşkusunu kendileriyle paylaşan üniversiteli gençlere güzel sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Üniversite öğrencileri ise, güzel muhabbet ve sohbetleri için Başkan Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48