Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci'den yol atağı
Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme ve DEDAŞ’ın yaptığı alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollardaki tahribatı gidermek için kolları sıvadı.
Başkan Ekinci’nin talimatları sonucu Hürriyet Mahallesi’ndeki Tilbender, Mimar Sinan, Yakamoz Pınar ve Hürriyet Caddeleri yeniden asfaltlanacak, ara sokaklar ise kilitli parke taşıyla döşenecek.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi’nde asfalt ve kilitli parke taşı yapılacak bölgede incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ŞUSKİ yetkililerinin de eşlik ettiği Başkan Ekinci, incelemeler esnasında yapılacak asfalt ve kilitli parke taşı çalışmaları hakkında ekiplerden bilgiler aldı.
Bölgede esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, içme suyu şebeke hattı yenileme ve DEDAŞ’ın yaptığı çalışmalardan dolayı bozulan yol ve sokakların kısa sürede yeniden yapılacağının müjdesini verdi.

BAŞKAN EKİNCİ, VATANDAŞLARDAN SABIRLI OLMALARINI İSTEDİ
Hürriyet Mahallesi’nde yapılacak çalışmalarla yolların daha modern hale geleceğini ve bu çalışmalar için vatandaşlardan sabırlı olmalarını isteyen Başkan Ekinci, “ŞUSKİ ve DEDAŞ kazısı yapılan cadde ve sokakları geziyoruz. Hürriyet Mahallesi’nde yapılan kazılardan dolayı büyük tahribat oluştu, bunun farkındayız. Allah’ın izniyle planlamamızı yaptık, nasıl ki Yenişehir’in cadde ve sokaklarını yeniden inşa ettiysek aynı azim ve özveriyle Hürriyet Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını da Büyükşehir Belediyemizle beraber yeniden inşa edeceğiz. Şimdiden Hürriyet Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun diyorum, sabırları için de tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bozulan yolların yeniden yapılacağını sevinçle karşılayan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49