Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci'den maç öncesi futbolculara moral yemeği

Viranşehir Belediyesporlu futbolcular, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Viranşehir spor Kompleksi’nde düzenlediği moral yemeğinde konuşan Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla çok büyük bir aile olduğunu ve sporu çok önemsediklerini ifade etti. Viranşehir Belediye spor’un bu yıl hedefinin çok büyük olduğunu vurgulayan Başkan Ekinci, “Alaattin hocam ve Belediye spor yönetiminin nezaretinde hedefimize ulaşmak için siz futbolculara büyük görev düşüyor. Belediye Başkanı olarak ben üzerime düşen her şeyi yaptım ve yapmaya hazırım. Sizler sahada mücadele ederken bizler de tribünden sizlere destek olacağız. Hedefimize ulaşmak için bu yolu sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Yeni sezonun ilk maçında teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Viranşehir İlçe kaymakamı Ömer Dereci :”Viranşehir’in yıllardır özlem duyduğu bu tabloyu inşallah sezon sonu şampiyon olarak tamamlarsınız. Bizler her zaman yanınızdayız. Çarşamba günü oynayacağınız. İlk maçta başarılar diliyorum. Kazasız sakatsız bir sezon geçirmeniz diliyorum İnşallah şampiyon oluruz ve Viranşehir hak ettiği 3. lige çıkarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48