Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sırrın Başkan Çiftçi

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci'den Gönüllere dokunan ziyaret
Hafta sonu ziyaretlerini gelenek haline getiren Başkan Ekinci, ziyaretlerini bu hafta da sürdürdü.
İftar öncesi eşi Sibel Ekinci ile birlikte hane ve hasta ziyaretlerinde bulunan Başkan Ekinci, Akşam saatlerinde ise, çatı kapı ziyaretleri yaparak, vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.
Orucunu ailelerle birlikte açan Başkan Ekinci, Ramazan ayının maneviyatına vurgu yaparak, Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.
Ramazan ayının bu güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum diyen Başkan Ekinci, “Bizlere evinin ve gönüllerinin kapısını açan, misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri ile içimizi ısıtan ailelerimize teşekkür ediyorum, sofraları bereketli olsun.” Diye konuştu.
Aileler ise, Başkan Ekinci’nin ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Başkan ve beraberindekilere teşekkür etti.
Başkan Ekinci ve eşi Sibel Ekinci’nin yaptığı ziyaretlerde ve konuk olduğu iftar sofralarına Ak Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile Kadın ve Gençlik kolları başkanı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49