Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat’tan Berat Kandili Mesajı

Başkan Mehmet Canpolat, “İnsanın nefis muhasebesini yapıp kurtuluş belgesini alması için Yüce Allah’ın insanlara tahsis ettiği kutsal bir zaman dilimindeyiz” ifadeleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Bu zaman, durup düşünerek yapılan, yapılmayan ve yapılması gerekenlerin envanterini çıkarmanın zamanıdır. İçinde bulunduğumuz Şaban ayında vasıl olduğumuz, kulların fırsatına sunulmuş gecelerden biri de Berat Kandili’dir. Beraat Kandili, mükellef kılınmış insanoğlunun, Allah’ın teklifleri karşısında bir nefis muhasebesi yaparak kendini temize çekmesidir. Böyle mübarek gecelerde, ‘kendimiz için istediğimizi kardeşlerimiz içinde isteyerek’ af ve mağfiretin beratını almayı Yüce Allah tüm İslam âlemine nasip etsin. Temsiliyet sorumluluğu olan bizlerin gayreti ve mücadelesi Allah’tan berat almaya değer olsun ki bu gayretimiz Yüce Allah katında bütün ümmetin beratı olsun. Mübarek gün ve gecelerin ve Berat Kandili’nin huşu ile yaşandığı mübarek şehrimizde, bu kutsal zaman dilimlerinin hatırına hayır, sağlık, bereket ve huzurun gelmesini Yüce Allah’tan dilerim. Bu duygularla, manayı an kâmil anlamda yaşadığımız böylesi kutsal gecelerde, başta Haliliyeli ve Şanlıurfalı hemşerilerimiz olmak üzere İslam âleminin Berat Kandili’ni kutlar, Yüce Allah’ın bizleri maddi ve manevi marazlardan temizlemesini dilerim. Kandilimiz beratımız olsun, Berat Kandilimiz mübarek olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49