Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat: Devteyşti mahallesi olarak güçlü bir destek istiyoruz

Başkan Canpolat; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle mahalle ziyaretlerini kapsamında Devteyşti Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Burada vatandaşlarla geçmişten günümüze yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Başkan Canpolat, “Türkiye Yüzyılı dedik, yeni bir yüzyıla başlıyoruz. Türkiye hem ekonomik anlamda, he refah seviyesi anlamında, hem özgürlükler anlamında büyüdü” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasına şöyle devam etti:

“Çok kıymetli hazirun, yine bir seçim süreci. Belki her seçim çok çok kıymetli deriz ama Türkiye Yüzyılında, bir tarafta artık tam bağımsızlığımızı ilan etmiş, kendi kendimize yetebilen bir ülke haline gelmiş, petrolümüzü çıkarır vaziyete dönüşmüş, doğal gazımızı çıkaran, İHA’larımızı, SİHA’larımızı yapıyoruz. Türkiye, geçmişten bugüne kadar baktığımız zaman bir mermi yapamazken, şu anda Ortadoğu’da lider. Bunun bilincinde olmanızı istiyoruz. Türkiye Yüzyılı dedik, yeni bir yüzyıla başlıyoruz. Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez. Geçmişten bugüne kadar, çok şükür Allah’a hamd ediyoruz, Türkiye hem ekonomik anlamda, he refah seviyesi anlamında, hem özgürlükler anlamında büyüdü. Allah bize Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider verdi. Korkusuz, cesur, vatanı, bayrağı, toprağı, milleti ve ümmeti uğruna, kendini, tüm bedenini, 15 Temmuz’da ortaya koyduğu gibi koydu. Türkiye ne günlerden, ne günlere geldi. 14 Mayıs seçimleriyle ilgili, Devteyşti Mahallesi olarak güçlü bir destek istiyoruz. Biz önce Allah’a güveniyoruz, sonra sizlere güveniyoruz. Sizleri de Allah’a emanet ediyoruz. Sağ olun, var olun diyorum.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri ise, “Bize bir emanet tebliğ edildi, bize düşen görev de ne yapmaktır, bu emaneti layıkıyla yerine getirmektir, hizmet etmektir, sizi mahcup etmemektir. Sizinle beraber yol yürümektir, siyasetinizi sizinle beraber belirlemektir, sizin inandığınız değerlere inanmaktır, karşı olduğunuz değerlere karşı olmaktır” sözlerine yer verdi.

Başkan Canpolat, Vekil Cevheri ile beraberindeki heyet, ziyaretlerin ve mahalle gezilerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49