Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül’den  selzedelere ziyaret
Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinin yaraları el birliği ile sarılmaya devam ediliyor. Felaketin yaşandığı ilk günden bu yana vatandaşların dertlerine derman olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan iletişim çadırında vatandaşlardan alınan talepler bir bir yerine getiriliyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından mutfak seti dağıtımına başlanıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından evleri temizlenen vatandaşların ihtiyaçları belirlenerek ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlar yapılıyor. Sel felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana gece gündüz demeden sahada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşları n taleplerini birebir dinleyip çözüme kavuşturuyor.
Çözüm odaklı çalışmalarla vatandaşların yaralarının sarılmasına öncülük eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gece geç saatlerde Süleymaniye, Karakoyun, Hızmalı ve Akabe mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Mahalle ziyareti sırasında vatandaşların sevgisi ile karşılaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, mutfak seti dağıtımına eşlik etti. Vatandaşların tek tek kapısını çalan gönüllerin Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kadınlara mutfak setlerini hediye etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi. Gece geç saatlerine kadar süren dağıtımlara eşlik eden Başkan Beyazgül, yaraları el birliği sarmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, gece ziyaret ettiği mahalle sakinlerine gündüz de ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanvekili Cuma Ağaç ile birlikte mahallelerde sürdürülen bakım ve onarım çalışmalarını yakından takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49