Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, “Şanlıurfa Laf Üretene Değil Hizmet Üretene Oy Verecek”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi öncesi Şanlıurfa’da seçim çalışmaları aralıksız sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sahaları bir an olsun boş bırakmayarak adaylarla birlikte ilçe ilçe dolaşarak destek sunuyor.

Akçakale ve Harran ilçelerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hikmet Başak Seçim Bürosu’nun açılışına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile birlikte katılan Başkan Beyazgül Akçakale’nin bu seçimde de tarih yazacağını yeni rekorlar kıracağını ifade etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “AKÇAKALE BU SEÇİMDE TEKRAR REKOR KIRMAYA HAZIR”

Başkan Beyazgül, “Fedakârlıkların, rekorların şehri Şanlıurfa’mızda Akçakale ilçemizdeyiz. Akçakale ilçemizin tüm hafızası bir arada buradan başarı gelmez mi? Elbette gelir. Peki, buraya Cumhurbaşkanımız gelmez mi? Daha önce geldiği gibi buradan çıkacak bir rekorda Cumhurbaşkanımız tekrar Akçakale’ye gelir. Akçakale geçtiğimiz dönemlerde seçimlerde rekor kırarak sesini tüm Ankara’ya ve Dünya’ya duyurdu. Akçakale tekrar rekor kırmaya hazır. Akçakale halkının sofrası da gönül sofrası da geniştir. Akçakale bu seçimde de sandıkları oylarla patlatacaktır.” Sözlerini kullandı.

BOZDAĞ, “HİZMETKÂRINIZ OLMAYA GELDİK”

Şanlıurfa’nın hizmetkârı olmaya geldiklerini aktaran Adalet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, “Devlet yönetiminde edindiğimiz bilgiler ışığında Şanlıurfa’nın her yerinde çalışmaktan yorulmayacağız. Akçakale halkı bizi evlatlarından biri olarak kabul etsin. Biz buraya halkımızın hizmetkârı olmaya geldik.” Dedi.

Akçakale ve Harran ilçelerindeki açılışlarda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Milletvekili Adayı Hikmet Başak, Ak Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık da birer konuşma yaparak 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlardan destek sözü aldılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül akşam saatlerinde ise merkez Karaköprü ilçesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdülkadir Emin Önen’in seçim bürosunun açılışına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Milletvekili Ahmet Akay, Belediye Başkanları, AK Parti yönetimi ile birlikte geldi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN 14’TE 14 YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Vatandaşların “Zeynel Başkan” sloganlarıyla karşılanan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’nın lafın üstüne laf değil taşın üstüne taş koyanlara oy vereceğini kaydetti. Muhalefetin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini bize verin elektriği bedava yapacağız söylemlerine kendi belediyelerinde yapsınlar İstanbul’da Ankara’da yapsınlar kim tutuyor onları diye cevap veren Başkan Beyazgül,“ 14 Mayıs seçimlerinde 14’te 14 yapacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ ise Şanlıurfa için yapılacak çok hizmetin ve projenin olduğunu söyleyerek 14 Mayıs’ta sizlerin desteklerini istiyoruz. Diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdülkadir Emin Önen de sahada çalışmalar yürüttüklerini vatandaşların bu çalışmalarda kendilerini bir an olsun yalnız bırakmadıklarını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49