Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül 250 gözaltı mehmet yılmaz calısır surıye

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, “Sahada çok güçlü bir belediyeyiz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu konulardan biri olan yolların konforunun artırılması noktasında başarılı bir çalışma sergileyen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yolları yüzde 97 oranında tamamladı.

Kendi ekip, ekipman ve araçlarıyla sahadaki gücünü ortaya koyan Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi satın aldığı sabit ve mobil konkasörlerle alt yapı malzemelerine daha kolay ulaşarak adeta dağları delerek elde ettiği altyapı dolgu malzemesini yollara seriyor.

Ekiplerin sahadaki çalışmalarını yakından takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediyesinin kendi araçlarıyla sahada çok daha güçlü olduğunu kaydetti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BELEDİYEMİZ FİLOSUNA SABİT VE MOBİL KONKASÖRLER KAZANDIRDIK”

Başkan Beyazgül, “Belediyemize ait konkasörlerimiz aracılığıyla dağdan çıkardığımız malzemeyi kırarak ve ayrıştırarak stabilize malzeme haline getiriyoruz. Elde ettiğimiz bu dolgu malzemesini de yollarımıza seriyoruz. Eğer biz bu malzemeyi kendimiz kendi araçlarımızla çıkarmak yerine satın almış olsaydık bu belediyemiz için büyük bir yük getirecekti. Ayrıca zaman kaybı da yaşanacaktı. Belediyemiz filosuna sabit ve mobil konkasörler kazandırdık. Bu araçlarımız Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız bünyesinde hizmet veriyor. Bu konkasörlerimizle üretimi bazen yerinde yapıyoruz. Ulaşımdan faydalanmak için mobil konkasörlerimizi kullanıyoruz. Dolgu malzemesi açısından verimli olan sahalarda ise daha uzun süreli malzeme üretimi yapabilmek adına sabit konkasörlerimizi kullanıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz sahada gerçekleştirdiği birçok işi, neredeyse tamamını kendi araç ve ekipmanlarıyla yürütüyor. Bu hizmet ve araçları da Şanlıurfa’ya kazandırdık hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49