Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “RAHMET VE LÜTUFLA DOLU MİRAÇ GECESİNDE ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN DUA EDELİM”
Başkan Beyazgül: ”Miraç tüm İslam âlemi için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bir gecedir. Birlik ve beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde ülkemiz ve insanlarımız Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve “Yüzyılın Felaketi” diye nitelendirilen depremle derin bir üzüntü duyduk.
Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’tan ülkemizi ve milletimizi böylesi felaketlere uğratmaması için rahmet ve huzura erişmenin, gönül ve ruh temizliği ile sayısız manevi güzelliğin yaşandığı Miraç Gecesinde ellerimizi semaya açarak hep birlikte dua edelim. Millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya ve yaralarımızı sarmaya devam edelim.
Zorluk ve sıkıntılar yaşadığımız bir dönemde Miraç’ın huzur ve esenliğimizi yükseltmesini ümit ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yaşadığımız bu zorlu sürecin bir an evvel son bulması temennisiyle depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabırlar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49