Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Ömürlük Çelik Hasırlı Beton Yollar Yapıyoruz’’
Konforlu ulaşım ağı için Şanlıurfa genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ceylanpınar İlçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan 15 kilometrelik Akrepli grup yollunda beton yol çalışmasını tamamladı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ilçesinde Akrepli grup yolu olarak adlandırılan Maden, Aşağı Doruklu, Yukarı Doruklu, Boğalı, Yeniköy, Yeşiltepe, Han, Boncuklu, Kızıltepe Devlet yolu güzergahında beton yol çalışması yaparak vatandaşlara konforlu ulaşım ağı sağlıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin ve meclis üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan 15 kilometrelik yolda incelemelerde bulunarak Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdulkadir Bozkurt’tan bilgi aldılar.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekilerin katılımıyla 15 kilometrelik 9 mahalleyi birbirine bağlayan beton yolun açılışı gerçekleştirildi.
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘UZUN ÖMÜRLÜ YOLLARLA VATANDAŞLARA GÜZEL HİZMETLER VERİYORUZ’’
Şanlıurfa genelinde kırsal alanlardaki grup yollarında uzun ömürlü çelik hasırlı betonla kapladıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Akrepli grup yolunu çelik hasırlı uzun ömürlü beton yaptık. Maden, Aşağı Doruklu, Yukarı Doruklu, Boğalı, Yeniköy, Yeşiltepe, Han ve Kızıltepe yolu olarak bilinen yollarda beton uygulaması yaptık. Akrepli grup yolu çok konuşuldu. Kolları sıvayıp yolumuzu beton olarak tamamladık. Akrepli grup yolu ömürlük bir yol oldu. Ceylanpınar ilçemizde çok güzel işler yapıyoruz. İlçe belediyelerimizle birlikte çalışıyoruz, biz bir ekibiz ve birlikte aldığımız kararlarla yolumuza devam ediyoruz. Esas olan halkımıza güzel hizmetler yapmaktır. Kırsal yolların büyük bir kısmını asfalt yaptık. Şanlıurfa genelinde de asfalt çalışma oranlarımız aynıdır. İlçelerimiz için yapılması gerekenleri yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Başkanlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıp gücümüzün yettiği kadar güzel işler için halkımızın yanındayız’’ diye konuştu.
İlçede asfaltsız yolların kalmadığını anlatan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ise ‘’ilçemizde bütün yollarımız asfaltla bağlantılı ve ilçemizde çok güzel çalışmalar oluyor. İlçede ve kırsa alanlarda asfaltsız yolumuz kalmadı. İlçemize verdiği desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederim’’ dedi.
Yapılan yollardan vatandaşların memnun olduğunu belirten AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülcelil Doğantekin ise ‘’Mardin yolunu diye adlandırılan bölgede yapılan Akrepli grup yolu çok önemli bir yol ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Vatandaşlarımız beton yoldan memnunlar. Yol medeniyettir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48