Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül, Hobi Bahçesinde Konaklayan Depremzede Kadınların Gününü Tebrik Etti”

Kahramanmaraş’ta meydana gelen can kayıplarına ve yıkımlara neden olan depremlerin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen programda kadınlara çeşitli hediyeler verilerek 8 Mart Kadınlar Günleri kutlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün şehrin içinde yeşili koruyan ve önceleyen bir anlayışla alanda ekstra ağaçlandırma çalışmaları yapılarak kura ile hak sahiplerine teslim edilen hobi evleri yaşanan depremlerin ardından depremzedelerin aileleriyle birlikte sığındığı güvenli bir liman oldu.

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül eşi Betül Beyazgül ile birlikte hobi bahçelerinde konaklayan depremzede kadınları yalnız bırakmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini tebrik etti. Kadınlara çeşitli hediyeler veren Başkan Beyazgül “Sadece bir gün değil her zaman kadınların yanında olduklarını belirterek yaşanan zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşılacağını kaydetti. Hobi Bahçelerinin depremden etkilenen vatandaşların yuvası olduğuna dikkati çeken Başkan Beyazgül dualarınızda olmak bizim için her şeyden önemli” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi psikososyal ekipleri de hobi bahçelerinde ailelerinin yanında kalan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların üzerindeki depremin etkisini atmalarını sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49